Harjoitusotteluun

lisätieto/viesti kohtaan olisi hyvä lisätä peliaika tai muuta vastaavaa infoa ottelusta.

Erotuomarit laskuttavat tilaajaa sähköpostitse laskulla.

Harjoitus- / ystävyysottelut:

Saat tilattua erotuomarin harjoitus- / ystävyysotteluun, kun täytät tilaa tuomareita - lomakkeen tästä yläpuolelta.


Lomake menee suoraan LEK:n asettelijalle (Paul Kirsch), joka vie ottelun Taso-järjestelmään. Kun ottelu on viety järjestelmään, asettelija ilmoittaa tilaajalle asettelun käynnistyneen. Harjoitusotteluihin asetellaan kolmikot tai yksin vihellykset kerhon erotuomareista mahdollisuuksien mukaan.

Erotuomareilla on tasoluokitukset (ikäluokittain sekä sarjatason mukaan) ja niiden perusteella pyritään otteluihin saamaan oikean tasoiset erotuomarit. Jos tason mukaista erotuomaria ei esteiden vuoksi löydy, asetellaan otteluun vapaana olevat erotuomarit.

Erotuomareiden tilaaminen lomakkeen kautta tulee tehdä vähintään 14 vrk ennen ottelua, jotta asettelija pystyy reagoimaan tilaukseen ja erotuomarit tietävät tulevat ottelunsa mahdollisimman ajoissa. Jos tilaus tehdään myöhemmin kuin 14 vrk ennen ottelua, siitä peritään lisämaksua.


Asettelumaksut:

LEK laskuttaa asettelumaksua harjoitus-, ystävyysotteluista seuraavasti: (yksittäisten harjoitus- ja ystävyysotteluiden asettelupalkkiot laskutetaan järjestävältä seuralta kootusti (1–2 kk välein).

 14 vrk ennen ottelua10 vrk ennen otteluaAlle 10 vrk ennen ottelua
Yksi erotuomari / ottelu5 €10 €15 €
Kolmikko / ottelu7,5 €15 €20 €