Harjoitus- / ystävyysottelut:

Saat tilattua erotuomarin harjoitusotteluun Palloliiton tasopalvelun kautta vähintään 10vrk ennen ottelua

OHJE HARJOITUSOTTELUN ILMOITTAMISEEN TASOSSA - ylläoleva ohje "harjoitusottelun tilaaminen tasossa"
https://taso.palloliitto.fi/

Ystävyysotteluihin tai joukkueille, jotka eivät ole Palloliiton alaisia eli eivät käytä Tasoa, pystyvät tilaamaan tuomareita - tämän sivun alhaalla olevalla lomakkeella.

Lomake menee suoraan LEK:n asettelijalle, joka vie ottelun Taso-järjestelmään. Kun ottelu on viety järjestelmään, asettelija ilmoittaa tilaajalle asettelun käynnistyneen. Harjoitusotteluihin asetellaan kolmikot tai yksin vihellykset kerhon erotuomareista mahdollisuuksien mukaan.

Erotuomareilla on tasoluokitukset (ikäluokittain sekä sarjatason mukaan) ja niiden perusteella pyritään otteluihin saamaan oikean tasoiset erotuomarit. Jos tason mukaista erotuomaria ei esteiden vuoksi löydy, asetellaan otteluun vapaana olevat erotuomarit.

Erotuomareiden tilaaminen lomakkeen kautta tulee tehdä vähintään 10 vrk ennen ottelua, jotta asettelija pystyy reagoimaan tilaukseen ja erotuomarit tietävät tulevat ottelunsa mahdollisimman ajoissa. Jos tilaus tehdään myöhemmin kuin 10 vrk ennen ottelua, siitä peritään lisämaksua.


Asettelumaksut:

LEK laskuttaa ottelun tilaajan seuraa harjoitus-, ystävyysotteluista seuraavasti: (yksittäisten harjoitus- ja ystävyysotteluiden asettelupalkkiot laskutetaan järjestävältä seuralta kootusti (1–2 kk välein).


10 vrk ennen otteluaAlle 10 vrk ennen ottelua
Yksi erotuomari / ottelu5 €15 €
Kolmikko / ottelu7,5 €20 €


Yksin vihellys / kolmikko

lisätieto/viesti kohtaan olisi hyvä lisätä muuta vastaavaa infoa ottelusta.

Erotuomarit laskuttavat tilaajaa sähköpostitse laskulla.