LEK varusteasioita 2021

6.4.2021

Hei!


Palloliiton eteläinen alue tiedotti jo alkavan jalkapallokauden varustehankinnoista: ”Tiedoksenne infoa yhteistyökumppanimme Stadiumin erotuomarimallistosta ja sen saatavuudesta Stadiumin verkkokaupassa. Niken erotuomarivaatteet ja -varusteet säilyvät sopimuskauden valittuna mallistona Suomessa.


Lahden erotuomarikerhon ykköspaidan värinä säilyy musta. Kerhon hallitus suosittelee, että ns. kakkospaitana on oranssi. Sinulla on tietenkin mahdollisuus hankkia myös muut värivaihtoehdot.

Niken tuotteiden osalta varusteiden hankinta onnistuu vaivattomimmin alla olevan linkin kautta suoraan Stadiumilta. Tällöin myös kerrytetään kerhokohtaista bonusta. Mikäli vuosittaiset ostot riittävät bonukseen, kertynyt bonus tullaan käyttämään kerhon jäsenten hyväksi myöhemmin päätettävällä tavalla. HUOM! Mikäli mielessäsi on joku varuste/tuote, mikä pitäisi lisätä alla olevan linkin kautta, ole yhteydessä Eeroon, jolloin Stadiumin kanssa sovitaan sen liittämiseen tuotevalikoimaan.

Kerhon hallitus on myös päättänyt, että kaikki jatkokurssin ja jäsenmaksuvelvoitteen suorittaneet jäsenet saavat kerhon kustannuksella lämmittelypaidat. Tarkemmin asiaan palaa Eero myöhemmin.

https://www.stadium.fi/seurat/1506022 (Lahden Erotuomarikerho) sivustolta löytyy seuran tuotteet, jotka löytyvät Stadiumin keskusvarastolta Ruotsista. Nämä tuotteet ovat jokaisen tilattavissa suoraan näiltä sivuilta ilman, että Eeron tarvitsee tätä tilausta tehdä. Toimitusaika n. viikko.

Sivustoilla tuotteet ovat valmiiksi hinnoiteltu painokustannusten (kerhon logo) kanssa. Tällä hetkellä et-paitoihin pitää erikseen tilata et-rintamerkki.

Harmaa, violetti ja turkoosi paita toimitetaan Niken varastolta ja ne on tilattava Eeron kautta. Eli jos haluat tilata edellä mainittuja paitoja, ole yhteydessä Eeroon (046 593 7984 tai eero.huikkonen@outlook.com) 31.3.2021 mennessä. Toimitusaika pahimmillaan 4 vkosta eteenpäin.

Tämän lisäksi Eerolla on jonkin verran et-varusteita aikaisemmilta vuosilta. LEK-PUODIN (pillejä, kortteja, ET-rintamerkkejä, varustekansioita, sukkia, shortseja, ET-paitoja ja AET lippuja) varusteissa ole yhteydessä Eero Huikkoseen.